De 3 tips voor echt contact zitten in je inbox

Wil jij ook graag persoonlijk advies?

Neem dan een lekker warm kopje thee of koffie,
ga heerlijk op je favoriete plekje zitten
en zorg dat je even niet gestoord kunt worden.

In een webinar krijg je antwoord op jouw vragen over echt contact.
Ik luister naar de kern van je belemmeringen en behoefte en geef praktische tips.

In een webinar zal je ontdekken:

  • Waarom niet gehoord worden voor jou zo pijnlijk is

  • Met wie je verbinding wilt en met welk niveau van diepgang

  • Hoe je kunt leren kiezen voor echte verbinding

  • Wat je nu al effectiever kan doen

Over Ingrid

profiel foto ingrid

Ook ik kan me eenzaam voelen ondanks de mensen om me heen. De diepgang ontbreekt vaak. Met mijn zakelijke realisatiekracht en spirituele inzichten ben ik een ontdekkingsreis aangegaan. Ik heb methodes uitgeprobeerd, diep emotionele ervaringen gehad en vaardigheden geleerd op het gebied van echt luisteren, rake vragen stellen en jezelf openstellen voor diep contact.

De beste methodes blijken niet alleen voor mij, mijn mede studenten en collega’s te werken. Maar blijken ook voor andere managers, ouders, vriendinnen en partners heel bruikbaar te zijn. Zo veel mensen hebben behoefte aan verbinding maar weten niet hoe.

Daarom ben als ondernemer vrouwen gaan trainen in diep contact te maken met zichzelf en anderen.

Velen gingen je voor en zijn heel blij met de verdieping in hun contacten:

Hartelijke dank voor dit goede webinar, heb veel geleerd! Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven in het contact. Beter geleerd te luisteren en niet ga invullen n.a.v. wat de ander zegt.

Ingrid maakt je wakker met een positieve nieuwe kijk. Ze laat ruimte om samen de oplossing te vinden en zorgt dat je bewust het ook echt gaat doen. Wauw en bedankt.

Dank voor veel nieuwe inspiratie en inzichten. Ik heb je van moment tot moment kunnen volgen. Weer een nieuwe start in mijn leven samen met anderen.

Dit webinar heeft mij duidelijk gemaakt dat als ik in contact sta met mezelf het contact met de ander rustiger en intenser is. Waar ik alert op wil zijn is het invullen, oplossen en oordelen.