In het webinar zal je ontdekken:

  • Waarom er niet bij horen zo pijnlijk is

  • Met wie je verbinding wilt en met welk niveau van diepgang

  • Een eerste oefening om diep contact met je eigen kern te maken

  • Welke vragen je kunt stellen om direct je gesprek te verdiepen

  • Hoe je kunt leren kiezen voor echte verbinding

Over Ingrid

profiel foto ingrid

Ook ik kan me eenzaam voelen ondanks de mensen om me heen. De diepgang ontbreekt vaak. Met mijn zakelijke realisatiekracht en spirituele inzichten ben ik een ontdekkingsreis aangegaan. Ik heb methodes uitgeprobeerd, diep emotionele ervaringen gehad en vaardigheden geleerd op het gebied van echt luisteren, rake vragen stellen en jezelf openstellen voor diep contact.

De beste methodes blijken niet alleen voor mij, mijn mede studenten en collega’s te werken. Maar blijken ook voor andere managers, ouders, vriendinnen en partners heel bruikbaar te zijn. Zo veel mensen hebben behoefte aan verbinding maar weten niet hoe.

Daarom ben als ondernemer vrouwen gaan trainen in diep contact te maken met zichzelf en anderen.

Velen gingen je voor en zijn heel blij met de verdieping in hun contacten:

Hartelijke dank voor dit goede webinar, heb veel geleerd! Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven in het contact. Beter geleerd te luisteren en niet ga invullen n.a.v. wat de ander zegt.

Ingrid maakt je wakker met een positieve nieuwe kijk. Ze laat ruimte om samen de oplossing te vinden en zorgt dat je bewust het ook echt gaat doen. Wauw en bedankt.

Dank voor veel nieuwe inspiratie en inzichten. Ik heb je van moment tot moment kunnen volgen. Weer een nieuwe start in mijn leven samen met anderen.

Dit webinar heeft mij duidelijk gemaakt dat als ik in contact sta met mezelf het contact met de ander rustiger en intenser is. Waar ik alert op wil zijn is het invullen, oplossen en oordelen.