Over mij

Ik help vrouwen hun doelen op het gebied van echt contact, gehoord worden en voedende relaties te behalen. Ik heb compassie voor je struggle en ben duidelijk over welke concrete stappen je moet nemen.

Als 20-jarige had ik veel vrienden en praten we tot diep in de nacht over de zin van het leven, ons bestaan en onze dromen.En zoals dat gaat, ging ik werken, trouwen, verhuizen en verwaterden de meeste contacten. Familie, collega’s en kinderen werden de primaire focus.

Toen merkte ik dat door een nieuwe baan en scheiding de gesprekken met de mensen in mijn omgeving steeds oppervlakkiger werken, we deelden geen geschiedenis. En ook de moeders op het schoolplein waren door de zelfstandigheid van groeiende kinderen niet meer een vanzelfsprekend klankbord. Ik werd me bewust van een gemis . . . een soort eenzaamheid op het niveau van mijn kern, waar niet direct een eenvoudige oplossing voor was.

Ik had behoefte aan een klankbord om je aan te scherpen, te sparren, bevestiging te krijgen en te delen hoe het met je gaat – dat kan bij een coach die je betaald om naar je te luisteren. Maar ik wilde dit ook echt voor een ander zijn, in een gelijkwaardige relatie.

Een goed gesprek waarbij je aan de voorzichtigheid en voorspelbaarheid voorbij gaat, die soms in de relatie met je partner en familie is geslopen. Nieuwe aspecten ontdekken en bespiegelingen delen over waar je nu staat en wat je nog wilt, zonder oordelen over hoe het moet. Met al mijn spirituele inzichten en zakelijke realisatie kracht ben ik met deze wens op pad gegaan en heb ik ontdekkingen gedaan, ervaringen geleefd en vaardigheden geleerd die van onschatbare waarde zijn.

Geen geroddel en oppervlakkige feestjes meer maar echte vragen, gehoord worden en de ander zien in zijn/haar kern. Dat is mijn doel.

En wat bleek; dat kan gewoon als je wilt. Door het verdiepen van je verbinding in het contact met je dierbaren en groei van innerlijk bewustzijn, ben je wel eens alleen maar nooit meer eenzaam in gezelschap. Deze lessen bleken niet alleen voor mij te werken maar ook bij collega’s, medestudenten en vriendinnen. In mijn taak als manager en tutor merkte ik dat veel vrouwen wensen dat ze echt gehoord worden en op kernniveau contact willen maken. Die echt diepe verbinding gun ik iedereen dus heb ik mijn baan opgezegd om meer vrouwen te leren om van eenzaamheid af te komen en te laten voelen dat je er mag zijn.

Met de voor mij kenmerkende daadkracht en helderheid – no bullshit of zweverigheid- zoeken we samen de diepte van zelfbewustzijn, eenheid en verbinding op. Na een trainingsdag met mij kun je verbinding maken, weet je hoe eenheid voelt en heb je de keuze vrijheid terug. In je omgang met anderen zal diep contact maken voortaan bewust beïnvloedbaar zijn en niet meer ongewenst oppervlakkig zijn.

Mag ik je hiermee verder helpen?
Liefs, Ingrid

Wijzen die mij inspireren

Brene Brown

In order for connection to happen we have to allow ourselves to be really seen

Over de valse verbinding door roddelen: klik hier.

Eckhart Tolle

Being must be felt, it can’t be tought

Beste sessie over diep contact: klik hier.

Mooji

The calling doesn’t come from you, you only need to be still

Beste les over focus op je kern houden: klik hier.

Mijn achtergrond expertise

  • HBO dienstverleningsmanagement, Hanzehogeschool Groningen, afgestudeerd in 1996
  • Diverse coördinerende functies bij Manpower project support, FourPoints en HSCG 1996-2000
  • Post HBO procesmanagement, NHL Leeuwarden in 2001
  • Vanaf 2001 Diverse leidinggevende functies bij Postbank/ING, Essent/Cendris en sinds 2007 bij het CJIB, ministerie van Veiligheid en Justitie.
  • Communicatie, Interactie en management, Van Harte en Lingsma, 2003
  • Student en Tutor school voor praktische filosofie sinds 2004
  • Co-active coaching, CTI 2008
  • Consultant Accelerator, Sam Ovens 2018

Mijn muziek

Mijn missie

Ik Ingrid Geertsma vertrouw op de volmaaktheid. Ik ervaar de eenheid steeds weer met aandacht en ontwikkel zo mijn bewustzijn.