Bedankt voor je reservering
Je krijgt een bevestigingsmail met een betaalverzoek.
Na ontvangst van de betaling is de afspraak definitief.
Je krijgt dan via Whatsapp de Skype- of locatiegegevens.

Ik kijk er naar uit je binnenkort persoonlijk te leren kennen.

Tijdens het spiegelgesprek zorg ik dat je antwoord krijgt op jouw eigen vraag.  Ik luister naar de kern van je belemmeringen en behoefte en geef praktische tips. Mogelijk kan je hier zelfstandig al voldoende mee verder. Indien we beide denken dat ik je nog meer kan helpen, doe ik je een passend aanbod.

Fijne dag, Ingrid Geertsma

Mocht je direct al denken ik wil méér . . .
Meld je dan aan voor een Trainingsdag. In een focusgroep of 1op1 aan de slag om diepe verbinding in persoonlijk contact te ervaren. Oefenen in echt betekenisvolle gesprekken voeren en herkenning van gelijkgestemden. Vul de testvragen in op mijn website in en ik neem contact met je op voor het afspreken van een datum.

Tamara: de cursus heeft mij duidelijk gemaakt dat als ik in contact sta met mezelf het contact met de ander rustiger en intenser is. Waar ik alert op wil zijn is het invullen, oplossen en oordelen.

Aafje: hartelijke dank voor deze goede cursus, heb veel geleerd! Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven in het contact. Beter geleerd te luisteren en niet ga invullen n.a.v. de ander zegt.

Ja ik meld me aan voor de trainingsdag 
Ik wil in een focusgroep of 1op1 aan de slag om diepe verbinding in persoonlijk contact te ervaren. Ik wil oefenen in echt betekenisvolle gesprekken voeren en herkenning van gelijkgestemden.

Ik zie ernaar uit je binnenkort persoonlijk te spreken.

Fijne dag, Ingrid Geertsma