Doe de test | Plan een gesprek

Om te ontdekken of mijn expertise bij jou past en jij echt graag diepere contacten wilt laten ontstaan, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

Je krijgt direct een beeld van je behoefte aan diep contact door de onderzoeksvragen.

  1. Je bent op zoek, maar nog niet zeker of verdiep je contact de oplossing is. Nodig me uit via Facebook of LindkedIn of stuur me je e-mail adres. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Kerncontact.
  2. Je wilt nu aan de slag en de keuzevrijheid terug om een gesprek te voeren waarin je echt gehoord wordt, in elke situatie. Graag nodig ik je uit voor een gratis inspiratie gesprek. Door je antwoorden te mailen naar ingrid@verdiepjecontact.nl, krijg je toegang tot mijn agenda. Plan het gesprek in op een beschikbare tijd wanneer jij in rust je ontdekkingsreis kan beginnen.
  3. Op dit moment past verdiep je contact niet bij jou. Geen punt, je kunt altijd later nog eens op deze website kijken.
Doe de test