Over mij

Ik help vrouwen hun doelen op het gebied van echt contact, gehoord worden en voedende relaties te behalen. Ik heb compassie voor je struggle en ben duidelijk over welke concrete stappen je moet nemen.

Hartelijk welkom op mijn website, VerdiepJeContact.nl! Mijn naam is Ingrid Geertsma, en ik ben gepassioneerd over het helpen van mensen om diepgaandere en betekenisvolle relaties te vormen en onderhouden in Nederland. Als relatiecoach en communicatiespecialist deel ik graag mijn expertise en inzichten met jou, zodat jij de verbindingen kunt versterken die echt tellen.

Over mij

Mijn reis begon met een diepgaand inzicht: het zijn de relaties in ons leven die ons de grootste vreugde en vervulling schenken. Of het nu gaat om persoonlijke relaties, professionele samenwerkingen, of gewoon de connecties met jezelf, het versterken van deze banden kan een wereld van verschil maken. Met jarenlange ervaring in deze niche, heb ik de kans gehad om duizenden mensen te begeleiden op hun weg naar meer bevredigende verbindingen.

Mijn aanpak is geworteld in een solide basis van psychologie, communicatievaardigheden en empathie. Als je een kijkje neemt in mijn LinkedIn-profiel, zul je zien dat ik heb samengewerkt met enkele van de meest vooraanstaande experts in ons vakgebied. Dit heeft mij in staat gesteld om te leren van de besten en hun succesvolle benaderingen te integreren in mijn eigen methoden.

Wat je kunt verwachten

Wanneer je mijn website bezoekt, kun je rekenen op:

1. Persoonlijke aandacht: Ik geloof in het opbouwen van een vertrouwensrelatie met mijn cliënten. Elke situatie is uniek, en ik pas mijn benadering aan op jouw specifieke behoeften.

2. Praktische tips: In mijn blogs deel ik waardevolle inzichten en effectieve strategieën die je meteen in je leven kunt toepassen. Deze tips zijn geïnspireerd door de succesverhalen van mijn klanten en gerenommeerde coaches, en ik ben er trots op dat ik ze met jou kan delen.

3. Voelbaar: Laten me je meenemen in een specifiek voorbeeld om te illustreren waarom diepgaande verbindingen zo belangrijk zijn. Stel je voor dat je een oude vriendin tegenkomt, en na een diep gesprek merk je dat de vreugde van die ontmoeting de dagenlang voortduurt. Dit is het soort impact dat we kunnen bereiken door ons te richten op het verdiepen van onze relaties.

Waarom kiezen voor Verdiep Je Contact?

Ik ben ervan overtuigd dat de verbindingen die we maken de kern vormen van ons geluk en succes. Door te putten uit mijn ervaring en de bewezen methoden van succesvolle coaches in onze niche, kan ik je helpen om:

– Betere communicatievaardigheden te ontwikkelen.
– Meer zelfbewustzijn te bereiken.
– Diepere emotionele connecties te smeden.
– Conflicten op te lossen en harmonie te herstellen.

Ik nodig je uit om mijn blogs te verkennen, contact met me op te nemen voor een persoonlijk consult, en jouw reis naar meer betekenisvolle verbindingen te beginnen.

Samen kunnen we de sleutel tot gehoord worden en kiezen voor verbinding ontdekken: het verdiepen van contact. Als je klaar bent om die reis te starten, ben ik er om je te begeleiden.

Laten we samen werken aan een leven met vervulling en diepgaande relaties. Voel je vrij om contact met me op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken!

Wijzen die mij inspireren

Brene Brown

In order for connection to happen we have to allow ourselves to be really seen

Over de valse verbinding door roddelen: klik hier.

Eckhart Tolle

Being must be felt, it can’t be tought

Beste sessie over diep contact: klik hier.

Mooji

The calling doesn’t come from you, you only need to be still

Beste les over focus op je kern houden: klik hier.

Mijn achtergrond expertise

  • HBO dienstverleningsmanagement, Hanzehogeschool Groningen, afgestudeerd in 1996
  • Diverse coördinerende functies bij Manpower project support, FourPoints en HSCG 1996-2000
  • Post HBO procesmanagement, NHL Leeuwarden in 2001
  • Vanaf 2001 Diverse leidinggevende functies bij Postbank/ING, Essent/Cendris en sinds 2007 bij het CJIB, ministerie van Veiligheid en Justitie.
  • Communicatie, Interactie en management, Van Harte en Lingsma, 2003
  • Student en Tutor school voor praktische filosofie sinds 2004
  • Co-active coaching, CTI 2008
  • Consultant Accelerator, Sam Ovens 2018
  • Interim management opdrachten als manager Sociaal Domein Friesland 2021/2022 en regiomanager Centraal Orgaan opvang asielzoekers in 2023.

Mijn muziek

Mijn missie

Mijn missie is om mensen te begeleiden bij het cultiveren van diepgaandere en betekenisvolle relaties door middel van persoonlijke aandacht, praktische tips en de integratie van bewezen methoden van succesvolle coaches.