Samenwerken – 3 mogelijkheden

3 vrouwen met koffie bijeen

Compacte training

In 5 stappen verbindende gesprekken creëren

Wil jij…
  • Diepgang in je gesprekken creëren, terwijl je dicht bij jezelf blijft.
  • Samenwerken als manager of co-ouder ondanks de verschillen.
  • Kernverbinding voelen zonder onzekerheid.

Je krijgt mijn jarenlange expertise in een super compacte training. Je leert jezelf open te stellen voor diep contact, het contact in jezelf ervaren en manieren om dit gericht in te zetten. Deze online training bestaat uit een programma van 6 weken met veel korte video’s en praktische opdrachten.

Zo kun je de diepgang in contacten krijgen die je wilt en je zoveel energie geven.

VIP Dag

Na een inspirerend contact gesprek gaan we 1- op-1 aan de slag in een prachtige omgeving.

Tijdens de VIP dag zorg ik voor een uitstekende lunch en het ervaren van diepe verbinding in ons persoonlijk contact.

We onderzoeken wat je helpt of belemmert om echt contact te maken. Ik laat je via praktische oefeningen en een mooie wandeling ervaren hoe eenheid met je zelf voelt. We halen herinneringen op en je ontdekt hoe je die kunt inzetten. Na de lunch, oefenen we in contact maken met anderen en in welke valkuilen de meeste mensen stappen. Daarna gaan we experimenteren met raken vragen stellen en actief luisteren.

Je krijgt een reader mee met de kerninformatie en inspiratie voor het in praktijk brengen. Zes tot twaalf dagen na de training hebben we een follow-up gesprek (evt. via Zoom) om het geleerde nog verder te verfijnen/aanscherpen nu je het in je dagelijkse leven hebt ervaren.

Focusgroep

Wanneer uit ons persoonlijke gesprek en de onderzoeksvragen blijkt dat een groep beter bij jouw past, bespreken we een datum om in een mastermind team in te stromen.

Tijdens het eerste dagdeel maak je kennis met de andere deelnemers (maximaal 10) en ervaren we onvoorwaardelijk diep contact met je kern. Het is altijd bijzonder om te merken dat waneer onbekenden met dezelfde wens -echt contact- samen komen, er zo snel diepe verbinding ontstaat. We zoeken bewust het punt voorbij onze verschillen op.

Er zijn focusgroepen op het gebied van spiritualiteit, management, communicatie en vertrouwen.

Samen vormt een mastermindgroep een team dat elkaar steunt en optilt.

Er zijn mogelijkheden om fysiek en online bij elkaar te komen en in elk thema ontdek je de kern van de ander te zien en begeleid ik jullie in echte gesprekken voeren.

De herkenning bij elkaar en direct op anderen kunnen oefenen is een meerwaarde van deze trainingsvorm. Je kunt regelmatig vragen aan mij stellen of met een buddy afspreken, om je scherp te houden.

Een focusgroep bestaat voor minimaal een jaar en heeft een vaste bijdrage per maand.

Me-Time in Leeuwarden

De culturele hoofdstad van Europa

Als je wilt kun je er een paar dagen Me-Time van maken en een zelf combinatie regelen met hotel in de culturele hoofdstad van Europa, Leeuwarden.

Deelnemers over de cursus

De nieuwste focusgroep

Tamara: de cursus heeft mij duidelijk gemaakt dat als ik in contact sta met mezelf het contact met de ander rustiger en intenser is. Waar ik alert op wil zijn is het invullen, oplossen en oordelen.

Aafje: hartelijke dank voor deze goede cursus, heb veel geleerd! Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven in het contact. Beter geleerd te luisteren en niet ga invullen n.a.v. de ander zegt.

Renee: Dank voor veel nieuwe inspiratie en inzichten. Ik heb je van moment tot moment kunnen volgen. Weer een nieuwe start in mijn leven samen met anderen.

Alie: Ingrid maakt je wakker met een positieve nieuwe kijk. Ze laat ruimte om samen de oplossing te vinden en zorgt dat je bewust het ook echt gaat doen. Wauw en bedankt.