Lang niks gehoord. Sorry

Lieve volgers van Verdiep je contact,

Sorry. Jullie hebben lang niks van mij gehoord.  Er is veel gebeurd de afgelopen maanden en ik heb jullie verwaarloost.

Voor iemand die zich bezig houd met contact, hou je niet veel contact – zei mijn innerlijk stem regelmatig.

Ben je lang niet gehoord en wil je echt gehoord worden, dan help ik je graag dat oplossen.

 

Waarom?

werkplek sdf logo

Geen tijd is altijd een kwestie van prioriteit en die lag de afgelopen maanden niet bij coaching en trainen.

Hoewel ik dat heel graag doe was er sinds november geen ruimte voor.

Sinds juli 2021 ben ik ook interim manager van een mooi team van 45 professionals in het Sociaal Domein. Ik mag hen ondersteunen in het ontwikkelen van beleid, regievoeren op subsidies, expertisecentrum zijn, inkopen van en contracten managen voor de Friese jeugdzorg en WMO onderdelen. Zij zijn de spil tussen de 18 Friese gemeenten en meer dan 300 zorgaanbieders. Voor zo’n pure netwerkorganisatie is contact maken essentieel en de Corona beperkingen een grote uitdaging.

Je verbinden met jezelf en elkaar blijft de de kern voor mij en zo geef ik ook vorm aan deze taak. Ik vind het fijn dat ik dat nog een aantal maanden mag doen en gun het team de nieuwe vaste manager die binnenkort gevonden wordt.

 

De kern blijft

Ondertussen heeft verdiep je contact coaching en training niet stil gezeten.

Met hulp van twee deskundige mannen Abdelaziz en Gert-Jan heb ik mijn ondernemersverhaal verwoord en in beeld gebracht. Met trots deel ik deze video hierbij met jullie.

Én heb ik met hulp van smartgirl Kelly mijn pilot training van begin 2021 omgezet in een heuse online academie. Hij is af en al wel te volgen. De komende maanden komen er nog een paar extraatjes bij en zodra ik er echt de tijd voor heb, ga ik hem promoten. Daar zullen jullie dan zeker als eerste van horen.

Wil je nu al ermee aan de slag kijk dan gerust op: https://academie.verdiepjecontact.nl/product/in-5-stappen-verbindende-gesprekken-creeren/

inlogpg academie

Ben je lang niet gehoord? Ik blijf beschikbaar.

Ik zie ernaar uit om de tijd te vinden om jullie weer te inspireren.

Toch ga ik jullie tijd niet verspillen met mijn plannen. Ik zal ze delen als ze werkelijkheid worden. Heb je mij ook gemist?  Ik stel een persoonlijk berichtje altijd op prijs.

profiel foto ingrid

En heb je het gevoel: ik heb NU echt de hulp van Ingrid nodig?

Ik maak tijd voor je, dus bel gerust.

Tot gauw.