iris in bos peinzend

Geen idee hoe het echt met je kinderen gaat?

Het is een grote zorg als je niet weet hoe het echt met je kinderen gaat. Irene kwam bij mij met dit probleem en de wens meer contact te krijgen.

Irene is alleenstaand heeft 2 kinderen, 1 studeert en 1 is nog thuis. Ze hebben een lastige puberteit gehad. Irene werkt als verpleegkundige en is geïnteresseerd in spiritualiteit. Ze weet dat er meer is, doet o.a. Reiki en Biodanza. Ze wandelt graag in de natuur en voelt zich daar lekker.

Haar zoons verdwijnen in schermpjes en vrienden en maken nauwelijks contact met haar. Ze vraagt zich af hoe het gaat met de studie, zijn ze echt gelukkig. Maar die vragen worden afgewimpeld en als controlerend ervaren.

Ze zorgt veel voor anderen, op werk, thuis en mantelzorg voor een vriendin. Ze heeft weinig vriendinnen, voelt zich wel eens alleen en saai of zelfs zielig.

Resultaat van de training

transformatieNa de training met mij ontstaan ineens wel diepgaande gesprekken. Ze deelt hoe het met haar gaat en laat vanuit vertrouwen haar zoons hun pad vinden en dat wordt gevoeld.
Ze durft een kennis tot vriendin te maken en krijgt zo een groepje erbij waarmee ze zich verbonden voelt. Het is heerlijk om te kunnen delen in de ontdekkingsreis van zingeving.

Ze beleeft samen dingen en laadt op van die contacten. Het klagen over werk en kinderen is naar de achtergrond verdwenen.
Zelf genieten van er zijn, boswandelingen en stille momenten krijgen de voorrang.

Hoe heeft Irene deze transformatie gemaakt?

Zij deed de VIPtraining van Verdiep je contact.

PERSOONLIJKE METAMORFOSE IN 1 DAG

Herken jij je in de bovenstaande situatie? Na een voorgesprek gaan wij in één dag aan de slag. Niet in je verleden graven, maar het nu ervaren.

De uitgebreide analyse waarom het zo gekomen is helpt niet, duurt onnodig lang en voedt wat je niet wilt. We gaan als in een snelkookpan in één dag Manifesteren wat je wel wilt, vanuit wie je werkelijk bent. Ik neem je mee in verbinding met de diepte in jezelf, je kern op het subtielste niveau. Je gaat voelen hoe dat is, dat verstevigen en we oefenen direct met inzetten. Je krijgt zicht op belemmerende patronen en traint de vaardigheden om het anders te doen.

Een echte metamorfose van je ideeën en een stevige gevoelde basis.hand onder water brandend sterretje

Ik zorg verder voor;

  • een mooie locatie
  • een goede lunch.
  • Een mee te nemen naslagwerk met alle theorie en oefeningen en
  • een ‘puntjes op de i’ gesprek na 1 week.

Aanbod Opties:

Metamorfose in 2 dagdelen: € 797,-

VIP dag live in Leeuwarden: € 747,-

Online training Verdiep je contact € 700,-

Bespaar geld en tijd

Stel dat je met hetzelfde probleem naar een psycholoog of mediator gaat. Dan ga je eens in de 2 weken een uur praten a 128,-/uur en na zeg 10 keer voel je jezelf begrepen, gesteund in je probleem en kan je ermee leven. Dan ben je dus bijna 6 maanden verder en heb je ruim 1200 uitgegeven aan een beperkte oplossing.

 In de intensieve VIP-training van Verdiep je contact krijg je een heldere analyse van de knelpunten en patronen. Ik laat je een ander gezichtspunt zien. Je wordt via diverse ingangen en zintuigen, meegenomen in het ervaren van je diepste kern. We oefenen direct in spanende situaties met het benutten van die ervaren stevigheid. Ondanks de intensiteit behoudt je voldoende energie, na deze dag voel je jezelf juist opgeladen. We doen spiegeloefeningen, maken een boswandeling, luisteren muziek en naar de stilte. Je krijgt een heerlijk gezonde lunch en de hele dag voldoende koffie, thee en versnaperingen.

Blijvend resultaat

Door het naslagwerk (reader of opname) en de follow-up coaching is dit niet zomaar een training, maar echt een metamorfose waar je blijvend veel aan hebt. Binnen vier weken heb jij deze metamorfose gemaakt.

Je contacten zullen verdiepen omdat jij er voortaan anders in staat en anderen kan meenemen.

Zet nu de eerste vrijblijvende stap.

Plan direct een oriënterend spiegelgesprek voor 45 euro en krijg dit terug als korting bij aanschaf van de training. Jij weet voortaan hoe het echt met je kinderen gaat en voelt de verbinding weer.

https://www.verdiepjecontact.nl/aanmelding-spiegelgesprek/

profiel foto ingrid

Ik spreek je graag binnenkort.

Ingrid