Ik train vanuit mijn passie voor kernverbinding

Vrouwen trainen echt kerncontact te maken

hand reikt uit voor contact

 

 

“Ik train vanuit mijn passie voor kernverbinding”

 

Ik vertel over mijn passie in deze opname van de Passie-podcast. Mijn passie is het trainen van mensen die zich op een diep niveau verbonden willen voelen met anderen. In de livestream van 24 april jl. met Miranda Broeren van Sparkll vertel ik nog meer en krijg je 2 oefeningen om direct te leren over echt kerncontact maken!

Bekijk de opname van de passie podcast over kernverbinding

Steven en Koen vragen mij voor Dienst4Dienst het hemd van het lijf. In dit interview vertel ik waarom ik Verdiep je contact gestart ben. Ik geef voorbeelden van oefeningen en leg uit wat de training mijn klanten oplevert. Het is als podcast opgenomen in april 2019, maar sinds kort ook als You Tube video beschikbaar.

Bekijk de opname van de livestream over kerncontact in Corona-tijd

In dit interview door Miranda Broeren vertel ik hoe je ondanks de corona maatregelen toch echt contact kunt blijven voelen. Ook al zie en spreek je veel minder mensen of heb je geen fysiek contact met belangrijke anderen. Door te leren je eigen kern te ervaren kun je diepe verbinding maken met anderen in jezelf. Om zo veel mogelijk mensen te helpen in deze uitdagende tijd, geef ik 2 belangrijke manieren weg om echt kerncontact te (leren) maken.

Miranda deelt vanuit haar bedrijf Sparkll.nl dagelijks goede initiatieven van ondernemers om elkaar te helpen in de Corona tijd. Op haar Facebook pagina, via livestreams. LinkedIn en haar You Tube kanaal geeft ze een podium en zichtbaarheid aan waardevolle inhoud en inspirerende mensen als steun in deze onzeker tijd.

Een stap verder gaan in leren om kernverbinding te maken?

Vond jij deze 2 interviews interessant maar wil je meer diepgang? Ben je toe aan een stap verder in je kennis over kerncontact maken of wil je ervaren hoe het voelt? In het gratis webinar ‘echt contact’ heb ik de beste tips uit de trainingen van Verdiep je contact verzameld. Je krijgt een online lezing over hoe ik vrouwen help kerncontact te maken met zichzelf en anderen.

Wil jij…

…stoppen met oppervlakkige praatjes?

…je niet meer aan hoeven passen om erbij te horen?

…jezelf blijven?

…leren hoe je liefdevol en stevig contact met je kern maakt?

…jouw relaties met anderen structureel kunnen verdiepen?

…met zelfvertrouwen dingen bespreken die ertoe doen?

Dit leer je tijdens dit webinar! Leer hoe je verbonden blijft luisteren en niet langer alleen in je hoofd zit.

Schrijf je nu in en benut de ruimte je eigen vragen te stellen en direct bruikbare tips mee te nemen!

Zullen wij binnenkort echt contact met elkaar maken?

profiel foto Ingrid         &   ?  👩🏼‍🤝‍👩🏽

Veel kijk plezier met de Passie Podcast en Livestream over contact leren maken en ontdek hoe ik train vanuit mijn passie voor kernverbinding.

Graag tot snel.

Ingrid Geertsma