beeld van webpagina winkel in ambitie

Verdiep je contact start de samenwerking met Winkel in Ambitie.

Vera Winkel vergroot de hulp van Verdiep je contact.

 

logo winkel in ambitie

Deze nieuwsbrief van juni staat in het teken van de ontwikkeling van nieuwe dienstverlening van Verdiep je contact. Verdiep je contact start 1 juli de samenwerking met Vera Winkel van Winkel in Ambitie.

Naast de bijzondere trainingen die ik geef om in korte tijd je kerncontact te verdiepen, begeleid ik ​binnenkort ook mensen​​ in een werkfit of re-integratie traject.


Het starten van UWV begeleidingstrajecten kan, doe het juist nu!

Nog maar net na de Corona-piek mogen we weer iets meer of de zomer vakantie komt er aan. En echt weg, ouders bezoeken of uitjes kan nog niet. Nog een paar weken alleen thuis zijn, pff.  Of zijn de kinderen net weer naar school begint de schoolvakantie en heeft je partner geen werk meer. Weer 6 weken de hele dag iedereen om je heen hebben en niet to rust kunnen komen. In beide situaties is het wennen, en dat is zacht uitgedrukt.

Zoveel mogelijk thuisblijven is het motto nu. Balen, en dat terwijl je zoveel baat hebt bij de activiteiten buitenshuis die je hebt opgestart, afspreken met vriendinnen, de goede psychologische begeleiding, yoga, sportschool etc.  De dingen die jou zo goed doen.

Hoe fijn is het om juist nu te kunnen starten met een begeleidingstraject waarbij je gehoord wordt, praktische handvatten krijgt waar je meteen iets mee kunt doen, en ook naar buiten gaat! Naar buiten, in jouw omgeving, met je coach ‘in je oor’ of met een duidelijke oefening.

Merle bijvoorbeeld kon onlangs starten met werkfit worden

Dat is erg fijn, zo ervaart ook Merle (35 jaar, HBO professional met burn out klachten, echtgenote en moeder van 2 kleine kinderen).

“Ondanks dat mijn man in een ‘vitale sector’ werkt en nu veel uren draait, heb ik tijd gemaakt om met coach Vera Winkel naar buiten te gaan. Lekker vroeg in de ochtend, telefoon in mijn zak, oortjes in en lopen maar!

Voor mij was het makkelijk om mijn inzichten over de opdrachten van afgelopen week te delen. Vera verdiepte mijn inzichten met vragen en toevoegingen. Vera werkte met haar laptop en noteerde wat we bespraken, en mailt me dit na afloop – heel fijn.

We besloten deze sessie met een ontspannings- en focusoefening die Vera heeft ingesproken en die ik via de app kreeg. Ging ik opgewekt en met een heerlijke rust weer naar huis.

En, de ingesproken oefening begeleidt mij nu 2 x per dag, het helpt me mijn rust te bewaren.

Samen met de andere opdrachten en oefeningen zorgt deze begeleiding er nu al voor dat ik meer ruimte en energie ervaar.”

Wil jij dit ook? Voor jezelf of voor je cliënt?

Winkel in Ambitie ook in Friesland

fries hartjeWinkel in Ambitie werkt voor particulieren, bedrijven, arbodiensten en is gewaardeerd partner van UWV, dat betekent dat een begeleidingstraject vaak gefinancierd wordt.

Voor de regio Friesland bied ik vanuit de mantelovereenkomst van Winkel in Ambitie met UWV (Inkoopkader Re-integratiediensten per 1 juli 2020) re-integratie diensten aan: modulaire re-integratiediensten en werkfit trajecten.

Als betrokken reintegratie- en transformatiecoach help ik jou om je verlangen te leven en je bevlogenheid te hervinden. Door bewustzijn te vergroten en kernverbinding te leren ervaren krijg je het zelfvertrouwen om betekenis te geven aan werk.

Ik ben een rustige en warme Friezin die deze nuchterheid combineert met spirituele diepgang. De helderheid vanuit meditatie en ervaring met teamdynamiek brengt je overzicht en keuzerust.

Wil jij worden opgetild, gehoord en uitgedaagd en hou je van zelfreflectie? Dan fiets ik graag een stukje met je op.

 

Door de Corona maatregelen hebben veel vrouwen het extra zwaar gehad of hun baan verloren. Nu is mijn begeleiding dus ook met financiële ondersteuning vanuit het UWV mogelijk.

Een mooie verrijking van mijn aanbod is hierdoor ontstaan. Verdiep je contact wordt in samenwerking met Winkel in Ambitie bovendien voor meer mensen bereikbaar. Geweldig toch?

 

Win-win.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem contact op via https://www.winkelinambitie.nl/intake-re-integratietraject/

Of wil je meer weten over hoe je met mij kan samenwerken, reageer op deze mail.

 

Fijne zomervakantie,

Ingrid Geertsma